Media

ΕΡΤ3: Παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα» ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μία συμβολική κίνηση για τις γυναίκες του Ιράν, μετά τη δολοφονία της Μάχσα Αμινί, προχώρησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα. 

Στο κλείσιμο του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, αναφέρθηκε στην δολοφονία της νεαρής στο Ιράν και στους αγώνες των γυναικών στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» είπε στην αποφώνησή της και με ένα ψαλίδι έκοψε τα μαλλιά της στον αέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα υπεξαίρεσης 350.000 ευρώ από φίλο του – «Και κερατάς και δαρμένος»
«Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι πως όταν κατάλαβα ότι με έκλεψε, μέχρι να του κάνω τη μήνυση εγώ, πήγε και μου έκανε και αυτός» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας