Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται καινούργια σατιρική εκπομπή…

Έρχεται καινούργια σατιρική εκπομπή…

Μπορεί η συντέλεια του κόσμου να μην έγινε την 21η Δεκεμβρίου του 2012 όπως φαίνεται ότι υποστήριζαν οι Μάγια, αλλά την ίδια μέρα η «Συντέλεια» του ΣΚΑΪ είχε ρίξει τίτλους τέλους μετά την όχι και τόσο… πετυχημένη πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης!

Δύο εκ των δημιουργών της εκπομπής, ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου που ανήκαν στο δυναμικό της τηλεοπτικής «Ελληνοφρένεια» όταν αυτή έβγαινε από τον αέρα του ΣΚΑΪ ενώνουν τώρα τις… σατιρικές τους διαθέσεις με σκοπό να συγκεντρώσουν τηλεθεατές στο κανάλι του Φαλήρου.

Οι δυο τους συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αλλά τώρα θα επιχειρήσουν να κατέβουν και στο τηλεοπτικό τοπίο με την καινούργια τους εκπομπή «οτινάναι» που όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου θα είναι «χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι).Μια εκπομπή εξαιρετικά …αφιερωμένη, για να  λένε ό,τι να ΄ναι, κυρίως για να δικαιολογήσουν τον τίτλο της εκπομπής, αλλά και για να μην έχουν ποτέ πρόβλημα στην ανεύρεση θεμάτων».

Η καινούργια σατιρική εκπομπή με τον Βάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:30 και στον ΣΚΑΪ ελπίζουν πως η «οτινάναι» θα κερδίσει τους τηλεθεατές και δεν θα έρθει και από αυτήν η… συντέλειά τους στη μάχη της τηλεθέασης!

Την Πέμπτη 23 Απριλίου που θα κάνει πρεμιέρα θα διαπιστώσουμε αν πράγματι πρόκειται για σατιρική εκπομπή που θα κάνει τους τηλεθεατές να γελάσουν και όχι να… εκνευριστούν όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές με «σατιρικές εκπομπές» του στιλ… ό,τι του φανεί του λωλο-παρουσιαστή! Γιατί τη σάτιρα πολλοί αγάπησαν, αλλά λίγοι τα κατάφεραν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε