Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται με «Γυναικεία υπόθεση»

Έρχεται με «Γυναικεία υπόθεση»

Είναι ωραίο και ευχάριστο όταν… γίνονται πράγματα! Κι είναι ακόμα πιο ευχάριστο όταν γίνονται από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και την αγαπούν.

Από σήμερα λοιπόν η Φρύνη Τσάκωνα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές και κυρίως της τηλεθεάτριες να συντονίζονται καθημερινά στο BLUE SKY για να παρακολουθούν τη «Γυναικεία υπόθεση» όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής. Τι θα περιέχει η θεματολογία της;

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: “Η οικογένεια του Blue Sky καλωσορίζει τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Φρύνη Τσάκωνα που επιστρέφει τηλεοπτικά με μια εκπομπή που αφορά στη γυναίκα και έρχεται να δώσει λύσεις σε ότι την απασχολεί.
Γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, αδερφή, σύντροφος, κόρη, φίλη, εργαζόμενη και άνεργη , όποια κι αν είσαι ό,τι και να αντιμετωπίζεις έλα στην παρέα μας για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
Από τις 30 Μαρτίου τα μεσημέρια σας αλλάζουν. Πλέον θα είναι γεμάτα από προτάσεις, συμβουλές, lifestyle, κοινωνικά θέματα, συνεντεύξεις, μαγειρική, χρηστικά και πολλά ακόμη γιατί όλα τελικά στη ζωή είναι «Γυναικεία υπόθεση».
Η γυναίκα, τα ενδιαφέροντα της, τα προβλήματα της, οι αδυναμίες της και τα «θέλω» της είναι πάντα στο επίκεντρο. Σκοπός της εκπομπής «Γυναικεία υπόθεση» είναι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, που θα χαμογελάσουμε, θα συγκινηθούμε, θα ενημερωθούμε. Γιατί η γυναίκα δεν χρειάζεται μόνο styling”.

Από σήμερα λοιπόν, στις 12 το μεσημέρι, η Φρύνη Τσάκωνα ξεκινά τη «Γυναικεία υπόθεση» με στόχο να συγκεντρώνει καθημερινά στη συχνότητα του BLUE SKY τις τηλεθεάτριες για να ενημερώνονται αλλά και να ψυχαγωγούνται.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε