Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

«Έσπασε» η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έτρεξε να την παρηγορήσει – «Καρδούλα μου μη στενοχωριέσαι»

«Έσπασε» η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έτρεξε να την παρηγορήσει – «Καρδούλα μου μη στενοχωριέσαι»

«Λύγισε» στον «αέρα» του «Breakfast@Star» η Ελένη Χατζίδου, σκορπώντας μεγάλη συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής. «Είμαι περήφανος για σένα», της είπε τρυφερά ο Ετεοκλής Παύλου, που έσπευσε προς το μέρος της για να τη συνεφέρει.

Στον «αέρα» του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου φορτίστηκε έντονα συναισθηματικά από τη συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας του Δημήτρη, ενός από τους διαγωνιζόμενους στο «Fame Story», η οποία αποκάλυψε πως έχασε τον ένα της γιο και στη συνέχεια έμπλεξε με τα ναρκωτικά.

«Προσπαθώ πάρα πολύ να κρατηθώ με όλα αυτά που βλέπω κάθε φορά. Αλήθεια σου λέω… τέλος πάντων, δεν θέλω να το συζητήσω άλλο», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να την αγκαλιάζει, να την φιλάει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

«Καρδούλα μου, μη στεναχωριέσαι. Να σου πω κάτι; Εγώ τη συγκίνηση τη θεωρώ μεγάλη αρετή και το κοινωνικό πρόβλημα γενικότερα στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν εκφραζόμαστε», της είπε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ είμαι περήφανος για σένα που νιώθεις και μιλάς. Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα όμως», τόνισε ο σύζυγός της.

«Αυτή η γυναίκα δίνει μαθήματα ζωής για όλα αυτά που περνάμε καθημερινά. Το ότι καθόμαστε και αναλωνόμαστε σε χαζομάρες, σε σαχλαμάρες. Ποιος μάλωσε, τι έκανε, γιατί το είπε, σενάρια… αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής, αυτά είναι τα πραγματικά ζόρια της ζωής», επισήμανε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια, δίνοντας πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

Δες το απόσπασμα με την Ελένη Χατζίδου να «σπάει» από συγκίνηση και τον Ετεοκλή Παύλου να σπεύδει να την παρηγορήσει:

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις