Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

«Έσπασε» on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή»

«Έσπασε» on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή»

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου και το εξέφρασε. 

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια άρχισε να φορτίζεται συναισθηματικά, λέγοντας: «Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Media Τελευταίες ειδήσεις