Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: Παραδέχεται ότι αναγνωρίζει κάποια λάθη που έκανε στο παρελθόν

Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: Παραδέχεται ότι αναγνωρίζει κάποια λάθη που έκανε στο παρελθόν

“Σαν να λέει ότι στο καινούριο restart δεν θα κάνω αυτά που έκανα παλιότερα και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σχολιάσει με κακή πρόθεση” σημείωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η υπόλοιπη ομάδα σχολίασαν τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το νέο της ξεκίνημα στην τηλεόραση με το Tv Queens. 

“Παραδέχεται ότι αναγνωρίζει κάποια λάθη που έκανε στο παρελθόν. Εδώ φαίνεται σαν να τα αναγνωρίζει και να λέει ότι στο καινούριο restart δεν θα κάνω αυτά που έκανα παλιότερα και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να σχολιάσει με κακή πρόθεση.

Επίσης, απαντά και δεν μας έχει συνηθίσει” είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

“Για εμένα είναι ουσιαστικό restart αυτό που κάνει. Θα εξηγήσω. Στην Κρήτη ήταν σε πρωινάδικα, το κλασικό μοτίβο. Αμέσως μετά στον ΣΚΑΙ ήταν το αντίστοιχο.

Με αυτό που είναι project που δεν θα σχολιάζω και δεν θα έχει ίντριγκες, το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο, οπότε επανασυστήνομαι” σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

“Αυτό δεν είναι το εύκολο και το δύσκολο αυτό που έκανε πριν;” αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

“Δεν είναι τίποτα εύκολο. Πρέπει να βάλει τη σφραγίδα της” είπε η Μαίρη Αργυριάδου και όταν η Λιλή Πυράκη έφερε ως παράδειγμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε: “Ελπίζω να μην είναι σαν το restart της Σπυροπούλου γιατί δεν έκανε restart. Καταλαβαίνεις πως το λέω. Τηλεοπτικά δεν την είδαμε κάπου”.

Media Τελευταίες ειδήσεις