Δευτέρα, 15 Απρ.
26oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε γυριστή για την Ελένη Μενεγάκη

Ετεοκλής Παύλου: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε γυριστή για την Ελένη Μενεγάκη

“Δεν το άκουσα εκεί στο τραπέζι και είπε ότι για την Ελένη Μενεγάκη δεν μιλά κανείς, ενώ στο βίντεο είχε πει ότι αυτό που κάνει είναι χάσιμο χρόνου και να κάνει κάτι βραδινό” δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega για να σχολιάσει όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες σε βίντεό του για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε ότι δεν τελικά δεν ανέφερε τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη σε σχέση με όσα είχε πει στο βίντεό του.

“Πάμε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που δεν περιμέναμε μόνο στην Ελένη Μενεγάκη να τον δούμε, εκεί ομοτράπεζο και δίπλα στην παρουσιάστρια. Φυσικά και είναι τέλειο.

Βέβαια, εγώ να πω ότι αυτό που είδα είναι ότι με βάση το βίντεο δεν είχε την ίδια άποψη για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν το άκουσα εκεί στο τραπέζι και είπε ότι για την Ελένη Μενεγάκη δεν μιλά κανείς, ενώ στο βίντεο είχε πει ότι αυτό που κάνει είναι χάσιμο χρόνου και να κάνει κάτι βραδινό. Δηλαδή, μια αντίθεση την είδα” ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

“Αυτό που είπε, δεν είδα να το λέει εκεί. Από εκεί και πέρα συμφωνώ μαζί του στο ότι όλη η κουβέντα έχει να κάνει για ποιον λόγο να έχει άποψη ένας άνθρωπος, το οποίο το βρίσκω τραγικό.

Μίλησε στο βίντεο για την Ελένη Μενεγάκη κι έκανε γυριστή” πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις