Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Εθνική Ελλάδος»: λίγο πριν το… time out!

«Εθνική Ελλάδος»: λίγο πριν το… time out!

Ετοιμάζεται να καθίσει στον… πάγκο για time out. Η «Εθνική Ελλάδος» κατεβαίνει ξανά απόψε στο τηλεοπτικό τοπίο με το προτελευταίο της φετινής σεζόν με σκοπό όμως να συνεχίσει στον αγώνα της τηλεθέασης και την επόμενη σεζόν!

Με ένα έντεχνα δομημένο σενάριο ο Γιώργος Καπουτζίδης μπλέκει την καθημερινότητα των ηρώων του αναδεικνύοντας πολλά από όσα συμβαίνουν στη σύγχρονη Ελλάδα. Ίσως κάποιες φορές ο σεναριογράφος να το παρακάνει στην επικριτική του συμπεριφορά, σηκώνοντας πολύ… διδαχτικά το δάχτυλο στους τηλεθεατές. Ίσως όμως, αυτός να είναι κι ο σκοπός του…!

Λίγο πριν το τέλος του φετινού κύκλου λοιπόν η Στάλω και ο ανέμελος παιδικός τρόπος σκέψης της, βοηθά να ξεδιπλωθούν άγνωστες πτυχές των ηρώων της Εθνικής Ελλάδος. Η Φρόσω αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ενώ η Νίκη θα ζήσει μία υπέροχη έκπληξη στον επαγγελματικό τομέα. Η Φοίβη θα προσπαθήσει να μάθει τα μυστικά που κρύβει ο Αχιλλέας, με απρόσμενα αποτελέσματα, ενώ ο Θόδωρας και ο Παντελής, γυρνάνε τον χρόνο πίσω, στο παρελθόν τους, όπως και ο Χρήστος που δεν φαίνεται ωστόσο να θέλει να επιστρέψει στον Καναδά.

Η συνέχεια απόψε, στις 22:20, στην «Εθνική Ελλάδος», μέσα από τη συχνότητα του MEGA που θα προβληθεί το 14ο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς, ένα μόλις επεισόδιο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε