Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Εθνική Ελλάδος”: Την αποβάλλουν λόγω bulling

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το 13ο επεισόδιο της σειράς «Εθνική Ελλάδος» προβάλλει απόψε το MEGA, ενώ απομένουν δύο ακόμα επεισόδια για να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο η σειρά έχει πάρει το «πράσινο» φως και για του χρόνου αφού έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι με την προβολή των 12 επεισοδίων το MEGA έχει εισπράξει 28,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 34,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ φανατικότεροι τηλεθεατές της σειράς είναι οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών σημειώνοντας 47,6% μέσο όρο.

Και δικαιολογημένα η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές αφού πρόκειται για ένα «κεντημένο» σενάριο με τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναδεικνύει μέσα από την εξέλιξη της βασικής ιστορίας πολλά που συμβαίνουν στη σύγχρονη κοινωνία.

Στην ιστορία μάλιστα που εξελίσσεται στο σημερινό επεισόδιο υπάρχει αναφορά και στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού καθώς η Άννα (Ειρήνη Βαλάτσου) γίνεται μάρτυρας ενός περιστατικού bulling στο σχολείο της, αλλά θα τιμωρηθεί για την αντίδρασή της με αποβολή.

Έτσι η επιστροφή στην Ελλάδα, μετά τους αγώνες στη Σλοβακία, φέρνει αντιμέτωπα τα μέλη της Εθνικής με προβλήματα που ίσως αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα με τη Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη) να πρέπει να κάνει αγώνα για χάρη της κόρης της, της Άννας, ενώ η Φρόσω (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) ανακαλύπτει με σοκαριστικό τρόπο το ρόλο του γιου της, του Παντελή (Αντώνης Σταμόπουλος), στον εμπρησμό στο μαγαζί της Γκρέις (Ντέμπορα Οντόγκ).

Ο Αχιλλέας (Ορφέας Αυγουστίδης) για ακόμα μια φορά καθοδηγεί σωστά τη Φοίβη (Κατερίνα Παπουτσάκη), ενώ ο Χρήστος (Γιώργος Καπουτζίδης) και ο Ρίτσαρντ (Michael Wighton) βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ζήτημα που μπορεί να οδηγήσει σε μοιραία ρήξη τη σχέση τους.

Η συνέχεια απόψε, στις 22:20, που το MEGA θα προβάλλει ένα ακόμα επεισόδιο της πολύ καλής σειράς…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε