Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονται για μάχη με Λιάγκα, Σκορδά και Σεφερλή

Ετοιμάζονται για μάχη με Λιάγκα, Σκορδά και Σεφερλή

Μπορεί να διανύουμε τους τελευταίους μήνες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά όπως φαίνεται κάνουν σχέδια για καινούργια εκπομπή και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη ζώνη, την πρωινή ψυχαγωγική.

Στο EPSILON λοιπόν σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή απέναντι από αυτές σε ΑΝΤ1 και MEGA που παρουσιάζουν οι Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Μάρκος Σεφερλής.

Αν και οι δύο εκπομπές σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις τα στελέχη του EPSILON θέλουν να βγάλουν και μία δική τους ψυχαγωγική εκπομπή διεκδικώντας μερίδιο από την τηλεθέαση, αλλά και από τη διαφημιστική πίττα βεβαίως βεβαίως…!

Ο στόχος τους είναι η καινούργια εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαΐου, αλλά φαίνεται ότι οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο βάζουν φρένο στα σχέδιά τους με στελέχη του σταθμού να πιστεύουν πως πρέπει να βγει την επόμενη σεζόν στον αέρα. Γιατί είναι αποφασισμένο ότι την επόμενη σεζόν στο EPSILON θα έχουν καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα δίνει μάχη για την τηλεθέαση με τις αντίστοιχες εκπομπές σε ΑΝΤ1 και MEGA.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες αλλά στελέχη του σταθμού σχεδιάζουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ώστε να περάσουν αμέσως στο στάδιο της παραγωγής αν τελικά αποφασιστεί να βγει φέτος στον αέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε