Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια

Ετοιμάζουν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια

 Είναι απλό και παίζεται παντού! Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχουν παίξει άνθρωποι όλων των ηλικιών, ενώ έχει γίνει ακόμα και επιτραπέζιο παιχνίδι.

 Και μπορεί να φαίνεται εύκολο να κερδίσεις αλλά θέλει… πονηράδα καθώς είναι εύκολο να την πατήσεις, κάτι που έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια από τη μέρα που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε ο Νίκος Μαστοράκης. Το παιχνίδι αυτό έχει τον τίτλο «Ναι ή Όχι» και το concept ανήκει στον Μαστοράκη που το παρουσίασε πρώτη φορά στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Ναι ή Όχι – Το μυστικό της Mad» που έκανε κουβέντα με τους ακροατές του και κέρδιζαν αν δεν απαντούσαν με «ναι ή όχι».

Ο Μαστ το έκανε συνέχεια και σε αρκετές από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, ενώ το 1992 το παιχνίδι, με την άδειά του, παρουσιάστηκε με επιτυχία από τον ΑΝΤ1 και με παρουσιαστή τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ο οποίος έπαιζε το παιχνίδι αυτό σε πλατείες ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος έχει συναντηθεί με στελέχη του EPSILON με σκοπό να φέρουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο το αγαπημένο και διάσημο παιχνίδι. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έχει πάρει προφορικά την άδεια του Νίκου Μαστοράκη και οι συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο για να βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν. Έτσι αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η συμφωνία τότε από τον Σεπτέμβριο ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος θα βρεθεί ξανά σε πλατείες όπου θα παίζει με τον κόσμο «Ναι ή Όχι» και όποιος καταφέρνει να μην πει τις… απαγορευμένες λέξεις θα κερδίζει χρήματα ατάκα και επί τόπου! Και μπορεί οι συμμετέχοντες να απαγορεύεται να πουν «ναι» ή «όχι» αλλά είναι σίγουρο ότι οι τηλεθεατές θα πουν «ναι» στην επιστροφή του γνωστού κι αγαπημένου παιχνιδιού αφού θα τους κάνει να γελούν και να περνούν ευχάριστα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε