Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2017: Θα αποκλειστεί ή όχι το τραγούδι που διέρρευσε – Η απόφαση της ΕΡΤ!

Eurovision 2017: Θα αποκλειστεί ή όχι το τραγούδι που διέρρευσε – Η απόφαση της ΕΡΤ!

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τη διενέργεια του «ελληνικού τελικού», όπου θα παρουσιαστούν τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου για να ψηφίσουν οι τηλεθεατές ποιο θα ερμηνεύσει η Demy στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Χθες (01.03.2017) το βράδυ όμως, διέρρευσε το demo ενός τραγουδιού, αυτό που έχει τίτλο «This Is Love», με αποτέλεσμα να πρέπει στην ΕΡΤ να πάρουν άμεσα απόφαση για το αν θα αποκλειστεί ή όχι από το διαγωνισμό.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στελέχη της ΕΡΤ και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ Παναγιώτη Τσολιά, μου είπε: «Κατόπιν επεξεργασίας από το νομικό τμήμα της ΕΡΤ αποσαφηνίστηκε ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα με τη διαρροή που να αναγκάζει να αποκλείσουμε το τραγούδι. Καταγγέλλουμε λοιπόν τη διαρροή από όπου κι αν έγινε, αλλά αποφασίσαμε να μην δώσουμε συνέχεια και την τελική version και των τριών τραγουδιών θα την παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Δευτέρα».

Έτσι λοιπόν η ΕΡΤ σε συνεννόηση και με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, αποφάσισαν να μην… ρίξουν λάδι στη φωτιά, αποκλείοντας το τραγούδι και να διαγωνιστεί κανονικά στον ελληνικό τελικό μαζί με τα άλλα δύο. Άλλωστε παρά τη διαρροή του demo, τη Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα ακούσουν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα τραγούδια με τα βίντεο κλιπ που έχουν ετοιμαστεί και θα ψηφίσουν σε ποιο θα δώσουν το «εισιτήριο» για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε