Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Eurovision 2019: Αγωνία για την πρόβα της Ντούσκα και της Τάμτα

Eurovision 2019: Αγωνία για την πρόβα της Ντούσκα και της Τάμτα

EUROVISION 2019: Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα στην τελική ευθεία… Σε εντατικό ρυθμό πλέον οι πρόβες τους, τελειοποιούν την εμφάνισή τους για τον ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης.

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα πραγματοποίησαν την δεύτερη πρόβα τους, και βάζουν τις τελευταίες πινελιές για την εμφάνιση της Τρίτης στον ημιτελικό, με μοναδικό στόχο την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision το Σάββατο 18 Μαϊου 2019. H πρώτη χώρα που είχε πρόβα την Παρασκευή το πρωί στο Εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ, ήταν η Ελλάδα και όπως τόνισε η Κατερίνα Ντούσκα πήγε καλά, αλλά στόχος είναι «η τρίτη να πάει καλύτερα».

Τη Δευτέρα θα γίνουν οι τελικές πρόβες, και όπως είναι άλλωστε γνωστό, η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης 14 Μαΐου (θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός την Πέμπτη 16 Μαΐου).

Η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay» θα βγει πρώτη στη σκηνή, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα εμφανιστεί στην 16η θέση, δηλαδή προτελευταία.

Στη δεύτερη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα, όλα λειτούργησαν ομαλά και η ίδια φωνητικά ήταν εξαιρετική! Αυτή τη φορά, στο δεύτερο κουπλέ τα κορίτσια που κάνουν και φωνητικά, κάθισαν στο πάτωμα ξαπλωμένες και κάνοντας κάποιες κινήσεις. Επιπλέον, το λουλούδι που είχε εμφανιστεί στο πάτωμα της σκηνής στην πρώτη πρόβα, αυτή τη φορά δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΕΡΤ, για τις λεπτομέρειες στις οποίες επικεντρώνονται ώστε να επιτευχθεί το αισθητικό αποτέλεσμα σύμφωνα με το όραμα της creative & art director Έφης Γούση, της Κατερίνας και ολόκληρης της ομάδας, μίλησαν ο σχεδιαστής φωτισμών, Περικλής Μαθιέλλης, ο ηχολήπτης Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο τηλεσκηνοθέτης Γιάννης Γεωργιουδάκης.

Η πρόβα της Τάμτα είχε προηγηθεί την Πέμπτη, χωρίς να λείπουν τα τεχνικά προβλήματα. Η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους. Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιουργούν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.

Στη μουσική γέφυρα πάνω στην Τάμτα πέφτει κόκκινο φως και στη συνέχεια το Replay επαναλαμβάνεται τρεις φορές και η τραγουδίστρια κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν προστέθηκαν πυροτεχνήματα και η χορογραφία ολοκληρώθηκε με τους χορευτές να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα…

Media Τελευταίες ειδήσεις