Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έχασαν το «Voice» και καλοβλέπουν άλλο talent show

Έχασαν το «Voice» και καλοβλέπουν άλλο talent show

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν καταθέσει τα όπλα και προσπαθούν να βρουν ακόμα τρόπο να βγάλουν την επόμενη σεζόν το «Voice». Παράλληλα όμως… καλοβλέπουν και κάποιο άλλο talent show και μάλιστα ελπίζοντας μπας και καταφέρουν να το βγάλουν στον αέρα αυτή τη σεζόν.

Όπως πρώτα είχαμε γράψει μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχασαν… τη μιλιά τους όταν έμαθαν ότι δεν έχουν πια τα δικαιώματα προβολής για τη χώρα μας του «Voice» που κατάφερε με την προβολή και των δύο κύκλων του να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κι ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στο κανάλι του Αμαρουσίου το παλεύουν, αλλά ακόμα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο όσα ανέφερα χθες, ότι τα δικαιώματα για τη χώρα μας έχουν δοθεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό που ακόμα δεν θέλει να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το πετυχημένο talent show. Ωστόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να δουν τι θα κάνουν και ποιο talent show δηλαδή θα βγάλουν στον αέρα, έβαλαν στο μάτι… αυτό που άφησαν οι απέναντι!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τον τελευταίο καιρό στον ΑΝΤ1 καλοβλέπουν το «Rising Star», το οποίο είχε ανακοινώσει το MEGA ότι θα έβγαζε πέρυσι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο λόγος που στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να μην το βγάλουν τελικά στον αέρα ήταν ότι αν και στο talent show οι τηλεθεατές έχουν ενεργό ρόλο δεν κατάφερε σε αρκετές χώρες να τους κερδίσει, κυρίως λόγω τεχνικών προβλημάτων, ενώ μάλιστα σε ορισμένες σταμάτησε νωρίτερα την προβολή του.

Το concept δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία εκείνη την ώρα μέσα από μία εφαρμογή, που μπορεί όλοι να «κατεβάσουν» αλλά που σε πολλές χώρες έχει… πέσει το δίκτυο με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να σταματήσουν λόγω εκνευρισμού να συμμετέχουν σε αυτό. Με δεδομένο λοιπόν ότι τέτοια προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει πολλές χώρες, στο MEGA σκέφτηκαν τι τους περίμενε και το σταμάτησαν. Τώρα όμως οι… ριψοκίνδυνοι του ΑΝΤ1 το επαναφέρουν στα σχέδιά τους και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, στις Κάννες, αναθερμάνθηκε η συζήτηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Βέβαια όλα είναι ακόμα στο στάδιο των επαφών αλλά αρκετά από τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι θετικά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του και τελικά, αν το «Rising Star» ανατείλει μέσα από το σταθμό του Αμαρουσίου θα διαπιστωθεί τελικά ποιος είχε δίκιο, αυτοί που το άφησαν ή αυτοί που το έφεραν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε