Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευγενία Δημητροπούλου: Πιστεύω ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση

Ευγενία Δημητροπούλου: Πιστεύω ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση

“Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς” δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά και μίλησε για την υιοθεσία και το πως είναι σαν μητέρα. 

“Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς.

Γι’ αυτό γίνανε κάπως όλα στα στάδια γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είχαμε ήδη ξεκινήσει την έρευνά μας και την διαδικασία.

Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί.

Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε” ανέφερε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

“Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη, αλλά νομίζω ότι το ζω.

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν…», είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου για την ζωή της ως μητέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις