Τετάρτη, 28 Φεβ.
15oC Αθήνα

Εύη Σαλταφερίδου: Άμα ήμουν πιο στρατηγική παίκτρια, ίσως και να καθόμουν παραπάνω στο Survivor

Εύη Σαλταφερίδου: Άμα ήμουν πιο στρατηγική παίκτρια, ίσως και να καθόμουν παραπάνω στο Survivor

“Φέτος το Survivor είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει ο τρόπος που φεύγουν οι παίκτες” δήλωσε η Εύη Σαλταφερίδου.

Για τις ερωτήσεις που δέχεται για το Survivor αλλά και για τις προσωπικές της εντυπώσεις από το νέο κύκλο μίλησε με χαμόγελο η Εύη Σαλταφερίδου όταν βρέθηκε το πρωινό της Πέμπτης (18.01.2024) στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN.

“Έχει τύχει να με ρωτήσουν παίκτες του Survivor κάποια πράγματα για το τι να κάνουν μέσα στο παιχνίδι, όχι όμως να τους προπονήσω.

Εντάξει, εγώ δεν ήμουν και τόσο στρατηγική παίκτρια γιατί, άμα ήμουν, ίσως και να καθόμουν παραπάνω. Έχει τύχει να με ρωτήσουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει γι’ αυτό διαφορετικός τρόπος”.

“Υπάρχουν τα κάστινγκ, ο κόσμος από εκεί ξέρει πως θα διαλέξει τους παίκτες και, όπως βλέπουμε, δεν τους διαλέγουν μόνο αγωνιστικά καλούς παίκτες. Οπότε αυτό που τους είπα είναι ότι, άμα είσαι ο χαρακτήρας σου, ίσως και να σε διαλέξουν”.

“Φέτος το Survivor είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει ο τρόπος που φεύγουν οι παίκτες, δηλαδή καθαρά αγωνιστικά. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό, δεν το έχουμε ξαναδεί και είναι κάτι διαφορετικό.

   

Ενώ όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο, βλέπεις και κάτι διαφορετικό φέτος” δήλωσε επίσης, εν συνεχεία, η Εύη Σαλταφερίδου στη νέα της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις