Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: Όσα λένε Βασάλος και Μελίνα δεν ισχύουν

Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: Όσα λένε Βασάλος και Μελίνα δεν ισχύουν

Κάτι που της είχε πει ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν την αποχώρησή της από το Survivor All Star αποκάλυψε η Εύη Σαλταφερίδου.

Στο πλευρό του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται ότι στέκεται η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε σήμερα (07.05.2023) καλεσμένη στη εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι.

«Να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε ότι όσα λένε ο Βασάλος και η Μελίνα δεν ισχύουν καθόλου… πριν την αποχώρησή μου, ο Στέλιος μου είπε: “αν αποχωρήσεις, πες στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ πολύ και αν βγω υποψήφιος να μη με στηρίξουν καθόλου”», αποκάλυψε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν ήθελε άλλο να κάτσει και για μένα ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε. Ήταν από τους καλούς παίκτες. Δεν είναι ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει, μου έλεγε: όσο πάει», προσθέτει.

«Μία ώρα πριν κοιμηθούμε όλοι, πήγαινε στο κρεβάτι και καθόταν χωρίς να κοιμάται και έλεγε: “θέλω να έρθουν οι εικόνες της οικογένειάς μου στο μυαλό μου”.

Ήταν ο μόνος που το έκανε και αυτό δείχνει για μένα ποιος είναι ο ίδιος αλλά και τον λόγο που έφυγε ο Στέλιος», περιγράφει στη συνέχεια η Εύη Σαλταφερίδου.

 

 

«Δεν έβαλε τον κόσμο στη διαδικασία να ξοδέψει τα λεφτά του. Δεν περίμενε ούτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό. Όλη μέρα μιλούσε για την οικογένειά του», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Εύη Σαλταφερίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις