Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Face» με τον νικητή του βραβείου «Δημήτρης Χορν»

«Face» με τον νικητή του βραβείου «Δημήτρης Χορν»

Με τις ερμηνείες του σε δύο θεατρικές παραστάσεις ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Τελικά, ο Μιχάλης Σαράντης βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στο έργο του Παντελή Χορν «Φλαντρώ» που είχε ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία της Λυδίας Κονιόρδου και είναι ο 15ος στη σειρά ηθοποιός που λαμβάνει την τιμητική διάκριση. Απόψε ο Μιχάλης Σαράντης θα δείξει το… τηλεοπτικό του «Face», όπως είναι και ο τίτλος του επεισοδίου της σειράς «10η Εντολή» στην οποία πρωταγωνιστεί. Το σενάριο του επεισοδίου υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Χρίστος Γεωργίου υπό την επιμέλεια του Πάνου Κοκκινόπουλου.
 

 
Η ιστορία ασχολείται με τρεις γυναίκες που μένουν σ’ ένα σπίτι, τη Γεωργία, τη Χριστίνα και τη μητέρα τους, τη Ντίνα. Η Γεωργία κάνει συστηματικά χρήση ναρκωτικών και η Ντίνα το γνωρίζει και ανησυχεί. Περισσότερο όμως φοβάται μήπως επηρεαστεί η μικρότερη σε ηλικία κόρη της, η Χριστίνα. Όταν όμως η Χριστίνα βρεθεί νεκρή από υπερβολική δόση ηρωίνης η Γεωργία θα πρέπει να επιλέξει αν θα παραμείνει στην παθητικότητα και την αυτολύπηση της χρήσης ή θα προσπαθήσει να μάθει ποιες ήταν οι συνθήκες θανάτου της αδελφής της. Το επεισόδιο δεν ασχολείται μόνο με τη μάστιγα των ναρκωτικών, αλλά και με το άλλο «πρόσωπο» του διαδικτύου και τους κινδύνους που ελλοχεύει για όσους κινούνται ανυποψίαστα σε αυτό. Το καστ του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα στις 11 το βράδυ από τον ALPHA συνθέτουν, εκτός από τον Μιχάλη Σαράντη και οι Κόρα Καρβούνη, Σίσσυ Τουμάση, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Νανούρης, Αντώνης Σταμόπουλος, Παναγιώτης Καρμάτης, Γιάννης Στάνκογλου και Καλλιόπη Τζερμάνη.  
 

 
Τέλος να αναφέρω ότι τον Μιχάλη Σαράντη θα δούμε και σε άλλο επεισόδιο της σειράς «10η Εντολή», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μυρτώ Αλικάκη και τη Λυδία Φωτοπούλου.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε