Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά: «Δεν γνωρίζω κάτι για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή μας – Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση»

Φαίη Σκορδά: «Δεν γνωρίζω κάτι για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή μας – Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση»

Για το τηλεοπτικό μέλλον της στο ΣΚΑΪ μίλησε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA.

«Είμαστε σε διαφορετική ώρα και περνάμε πολύ όμορφα. Φέτος κάναμε πολλές αλλαγές στην εκπομπή και χαίρομαι για τους νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες», δήλωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Φαίη Σκορδά.

Σε σχέση με την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, η ίδια είπε πως η απόφαση δεν ήταν δική της αλλά του καναλιού.

«Φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα και αυτό μου αρκεί. Δεν  μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Δεν μετακόμισα στο βραδινό ή απογευματινό. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα. Χαίρομαι που ήταν αυτό που έπρεπε για το κανάλι. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δεν γνωρίζω κάτι για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή μας. Όταν έρθει η στιγμή να το συζητήσω με το κανάλι θα ενημερωθώ. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Δεν έγινε κάτι υπό πίεση. Δεν μου το επέβαλλε το κανάλι, το δέχτηκα γιατί εξυπηρετούσε στον προγραμματισμό», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με την ίδια, «όταν ένα συμβόλαιο λήγει υπάρχουν πληροφορίες για τους παρουσιαστές. Στην περίπτωσή μου, υπήρξαν φορές που είχαμε κλείσει για την επόμενη σεζόν από τον Δεκέμβριο και άλλες που τελείωνε η σεζόν και δεν είχα κλειδώσει το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει νωρίς και αργά για να υπογράψει κάποιος. Εξαρτάται από τις συνθήκες και πόσο ένας σταθμός θέλει να διεκδικήσει κάποιον παρουσιαστή».

Σε σχέση με το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα  ότι ο ΣΚΑΪ δεν την χρησιμοποιεί σωστά, είπε:

«Ο ΣΚΑΪ είναι περισσότερο ενημερωτικός σταθμός καλώς ή κακώς. Κάνει όμως, επιτυχία και στην ψυχαγωγία με αρκετά προγράμματά του. Αυτά τα δύο χρόνια που εργάζομαι στον ΣΚΑΪ τιμώ τη συνεργασία μου. Για να πάρει κάποιες αποφάσεις ο ΣΚΑΪ, το κάνει διότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που είναι σημαντικές».

 

Αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής της στον Ant1, είπε πως δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Απάντησε όμως, και για τον λόγο που δεν απαντά στις αρνητικές κριτικές.

«Είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά. Κάποιες φορές ακούμε θετικά και άλλες αρνητικά σχόλια. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και για ποιο λόγο είμαι σε αυτήν την δουλειά. Κάθε μέρα έρχομαι με αγάπη στην εκπομπή μου και απαντώ σε όσα ακούγονται. Με ένα χαμόγελο. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω εξηγήσεις για ένα αρνητικό σχόλιο που έχει δεχθεί».

Όπως αποκάλυψε, θα ήθελε να έχει καλεσμένη στην εκπομπή την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Της έχουμε κάνει πρόταση αλλά ίσως είναι σε μεταβατικό στάδιο. Της κάνω ανοιχτή πρόταση να έρθει στην εκπομπή μας. Όλα μπορεί να τα διορθώσει ο χρόνος. Δεν λειτουργώ ποτέ εν θερμώ. Θέλω τα πράγματα να έχουν τη σωστή προτεραιότητα»«.

Όπως είπε, θα έκανε κάποια πράγματα στη βραδινή ζώνη αλλά δεν έχει τέτοιες βλέψεις ακόμα.

«Όσες φορές το δοκίμασα όμως, είχε θετικό πρόσημο».

Media Τελευταίες ειδήσεις