Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ νωρίς για να κάνω τον απολογισμό»

Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ νωρίς για να κάνω τον απολογισμό»

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε η Φαίη Σκορδά στη Νάταλι Κάκκαβα.

Συνέντευξη στην κάμερα του “Όλα Γκουντ” παραχώρησε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Ο διαφορετικός ανταγωνισμός τη φετινή σεζόν, η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την διακοπή της καθώς οι προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται για αλλαγή στέγης σε πρώτο λάνο.

«Είναι πολύ νωρίς για να κάνω απολογισμό. Τον απολογισμό τον κάνω πάντα στην τελευταία εκπομπή. Οπότε για μένα τώρα στον δεύτερο μήνα ουσιαστικά είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ με αυτόν τον τρόπο. Μπορώ να πω όμως ότι αισθάνομαι πολύ καλά για μένα είναι δεδομένο πάντα όταν τελειώνει μια εκπομπή να βάζω ένα θετικό πρόσημο για αυτό που έκανα και εγώ και όλη η ομάδα.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι διαφορετικός. Υπό την έννοια ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές και εγώ το βρίσκω μόνο θετικό. Έτσι ουσιαστικά είναι σαν να δίνουμε μια άλλη υπόσταση στην τηλεόραση, στις εκπομπές, στη δουλειά μας.

Έτσι υπάρχουν επιλογές και προσπαθούμε όλοι για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ξαναμπαίνει κόσμος στην τηλεόραση που ίσως τα τελευταία χρόνια να είχε απομακρυνθεί».

«Τα πατήματα με τον Γιώργο δεν χάνονται γιατί μια τηλεοπτική συνύπαρξη που μετράει αρκετά χρόνια, όταν μάλιστα στη γέννηση της αυτή η εκπομπή ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η εκπομπή γεννήθηκε με μια συγκεκριμένη παρέα, με δυο συγκεκριμένους παρουσιαστές στο MEGA. 

Παρότι έχουμε τηλεοπτικά τον ίδιο γνώμονα, την ίδια αξιολόγηση των πραγμάτων, κάθε μέρα είναι διαφορετική γιατί εξαρτάται από τους καλεσμένους και τα θέματα. Εξαρτάται από τον ζωντανό χαρακτήρα της εκπομπής που αυτή είναι και η μαγεία της».

«Στον Γιώργο τηλεοπτικά θαυμάζω ότι μπορεί να ελιχθεί από ένα δημοσιογραφικό θέμα, που θα μπορούσε να είναι θέμα δελτίου ειδήσεων σε κάτι που αφορά καθαρά την ψυχαγωγία» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Μετά από την εμπειρία που έχω στο ζωντανό θεωρώ ότι και να με δυσκολεύει κάτι σε εκείνον δεν μπορώ να το κρύψω και φαίνεται με μια ατάκα ή το βλέμμα μου. Σε δυσκολεύει όταν κάτι πρέπει να το καταπιέσεις και δεν το εκφράζεις. Εγώ δεν καταπιέζομαι εύκολα».

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει διαφορετικές προτάσεις απλώς δεν έχω αλλάξει και πάρα πολλά κανάλια. Δηλαδή την μία χρονιά να είμαι στο ένα και την άλλη χρονιά να είμαι στο άλλο. Ήμουν στο ALTER, μόλις άλλαξαν κάποιες συνθήκες πήγα στο MEGA, μόλις άλλαξαν κάποιες συνθήκες ήρθα στον ΑΝΤ1. Ελπίζω να μην αλλάξει καμία συνθήκη γιατί το αγαπώ αυτό το κανάλι πολύ και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές.

Όχι ότι δεν έχω κάνει συζητήσεις κατά καιρούς. Προτάσεις είχα αλλά πια ξέρουν και οι άνθρωποι του χώρου ότι δεν θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί με το πρωινό γιατί δεν είναι και εύκολο με τα δυο παιδιά» τόνισε, επίσης, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις