Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: Υπάρχει κάποιος που απλώνει χέρι στη μάνα του;

Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: Υπάρχει κάποιος που απλώνει χέρι στη μάνα του;
NDP PHOTO

Γεμάτη έκπληξη άκουσε τις δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου, η Φαίη Σκορδά, όταν η πρώτη ανέφερε πώς ποτέ δεν άπλωσε χέρι στη μητέρα της.

 Η  Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στην πρώτη συνέντευξή της μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της. Ανάμεσα σε όσα είπε, μίλησε για τα παιδιά της και τη σχέση που έχει η ίδια μαζί τους. Στιγμιότυπο της συνέντευξης σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο πλαίσιο της πρωινής της εκπομπής «Fay’s Time».

«Δηλαδή κάποιος άλλος το έχει κάνει; Ενώ μιλά για τα παιδιά της;», ρώτησε εμφανώς σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας. 

«Μου έκανε εντύπωση στην Άντζελα Δημητρίου και στη συνέντευξη που έδωσε χθες και που ήταν η πρώτη συνέντευξη ουσιαστικά μετά από αυτά που συνέβησαν με την κόρη της και τον χαμό της μητέρας της. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσε για την κόρη της και τα παιδιά της, είπε ότι εγώ ποτέ δεν αντιμίλησα και δεν άπλωσα χέρι στη μάνα μου.

Το άπλωσα χέρι στη μάνα μου, δεν είναι η πρώτη σκέψη. Μιλάς για το παιδί σου και λες ότι εγώ ποτέ δεν άπλωσα στη δική μου μαμά το χέρι. Δεν το λες αυτό» είπε στη συνέχεια στο πάνελ της εκπομπής. 

«Μας επιτρέπεται να σκεφτούμε υποθετικά; Όχι, αλλά κάνει εντύπωση αυτό που λέει ότι εγώ δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη μάνα μου. Δηλαδή κάποιος άλλος το έχει κάνει; Ενώ μιλά για τα παιδιά της;» αναρωτήθηκε εν τέλει η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις