Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά για Στάνκογλου – Χρηστίδου: Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος

Φαίη Σκορδά για Στάνκογλου – Χρηστίδου: Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος
NDP

«Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;», διερωτήθηκε η Φαίη Σκορδά για το θέμα των ημερών στη showbizz. Το αν ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ζευγάρι.

«Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή», λέει η Φαίη Σκορδά για τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Στάνκογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Φαίη Σκορδά, στο ξεκίνημα της εκπομπής, αναφέρθηκε αρχικά στην πλάκα που της είχε κάνει στον «αέρα» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς», παρατήρησε η Φαίη στον Λάμπρο.

Στη συνέχεια, η συζήτηση για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε φωτιά. Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε ως εξής:

«Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία.

Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε.

Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα»;

«Μία εκπομπή κρίνεται αν αυτά που λέει είναι μπαρουφολογίες ή όχι και από ποια στόματα το ακούς», κατέληξε με νόημα η παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις