Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά: Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή

Φαίη Σκορδά: Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή

“Έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι έγκυος για 1000η φορά” δηλώνει η Φαίη Σκορδά

Στην προσωπική της ζωή και τον ενδιαφέρον των media συνεχώς για αυτήν αναφέρθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, η Φαίη Σκορδά όταν και συνάντησε την Τζένη Θεωνά στο πλατό της εκπομπή “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.

“Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Καμία βάση αλήθειας. Δηλαδή ότι εγώ έχω φίλη μου την Μαρία και την Μαρία να μην την έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Εάν θέλεις να έχεις μια προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, σε μένα τουλάχιστον, και ο κόσμος με έχει σεβαστεί πάντα και οι δημοσιογράφοι το έχουν σεβαστεί” εξομολογήθηκε, αρχικά, η λαμπερή παρουσιάστρια.

“Ίσως να ξέρω και πως να το διαχειριστώ. Θέλω δηλαδή να βγω με μια φίλη μου, δεν θα πάω σε μια πρεμιέρα. Κατάλαβες τι εννοώ;

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι, αν θέλω να δω μια φίλη μου, δεν θα βγω. Βέβαια είναι πολύ λίγες οι φορές αυτές που αποφάσισα να βγω οπότε ίσως είναι και αυτός ο λόγος, τώρα που το σκέφτομαι.

Νομίζω ότι, εάν δεις όλη την πορεία μου, ήμουν και πριν έτσι. Είμαι αυτός ο άνθρωπος, εάν το σκεφτείς, δεν έχει κάτι”.

“Το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι έγκυος για 1000η φορά. Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή” παραδέχθηκε ακόμα, με χιούμορ, η Φαίη Σκορδά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις