Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φανή Δρακοπούλου: «Απορώ πραγματικά γιατί έχει γραφτεί αυτό»

Φανή Δρακοπούλου: «Απορώ πραγματικά γιατί έχει γραφτεί αυτό»

Η Φανή Δρακοπούλου διαψεύδει τις φήμες.

Η Φανή Δρακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, όπου μίλησε για την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και διαψεύδει τις φήμες ότι αποσύρθηκε οριστικά από το τραγούδι.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχεις αποφασίσει να αποτραβηχτείς από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθείς στην οικογένειά σου. Πώς είναι η Φανή ως μαμά;

Αυτό που πιστεύω απόλυτα είναι ότι η μητρότητα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Λιγότερο επικριτικό, με πολύ μεγαλύτερη κατανόηση και ευαισθησία. Παρά τη μαυρίλα της εποχής, παρά τα νεύρα που σου προκαλούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω, μπορείς να γελάς! Γιατί το παιδί σου είναι καλά και γιατί ξέρεις πόσο ευτυχισμένο και ασφαλές το κάνει να νιώθει το γέλιο σου! Το γεγονός και μόνο ότι ανησυχείς για το αν είσαι καλή μαμά αποδεικνύει πως είσαι.

Εχει γραφτεί σε sites ότι αποφάσισες να αποσυρθείς οριστικά από τις πίστες και το τραγούδι. Ισχύει; Ετοιμάζεις το comeback σου;

Απορώ πραγματικά γιατί έχει γραφτεί αυτό και μάλιστα σε περίοδο καραντίνας! Επειτα από αρκετά χρόνια δουλειάς και αφού βρήκα τον άντρα της ζωής μου, ένιωσα την ανάγκη να κάνω οικογένεια και έτσι έκανα την παύση που χρειαζόμουν πολύ καιρό. Κατόπιν μας βρήκε ο ιός, και εγώ αλλά και όλοι οι συνάδελφοί μου βρεθήκαμε εκτός δουλειάς έτσι κι αλλιώς, και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και ακόμη τα πράγματα δεν έχουν επανέλθει. Η απάντηση λοιπόν είναι όχι, δεν έχω αποσυρθεί. Ετοιμάζω τα νέα μου τραγούδια, καθώς και τις μελλοντικές εμφανίσεις μου.

Media Τελευταίες ειδήσεις