Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φανή Δρακοπούλου: Έλεγε όλο το δικό μου πρόγραμμα, συμβαίνουν και αυτά

Φανή Δρακοπούλου: Έλεγε όλο το δικό μου πρόγραμμα, συμβαίνουν και αυτά

Όσα εξομολογήθηκε η Φανή Δρακοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Για τις δύσκολες συνεργασίες, τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τη νέα της ζωή ως μητέρα δίδυμων μωρών μίλησε από καρδιάς η Φανή Δρακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend.

“Τον Παντελή Παντελίδη τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Ήταν ένα παιδί με πολύ καθαρή ψυχή και ένα παιδί που δεν το ήξερε κανείς, έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο και όλα τα έκανε μόνος του. Την μουσική του, τους στίχους του, το να τραγουδάει, να είναι απόλυτα αληθινός και να εκφράζεται απόλυτα και να λέει την αλήθεια του μέσα από τα τραγούδια. Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ ότι στον στίχο του ήταν αφηγηματικός. Κάποτε, πριν γίνει ότι γίνει, τον είχα επισκεφθεί εκεί που τραγουδούσε και ήρθε να μου δώσει το μικρόφωνο για να τραγουδήσουμε μαζί. “Θέλω να πεις τις Εκκρεμότητες γιατί είναι το αγαπημένο μου τραγούδι” μού είπε και τον είδα να έχει κοκκινήσει. Ήταν αυτό που έχουν πολύ οι τραγουδιστές στο ξεκίνημα τους, πόσο αγνό παιδί για να κοκκινήσει. Ντρεπόταν και έτρεμε επειδή ήρθε σε έναν άλλον συνάδελφο και ήταν στα πρώτα του βήματα” ομολόγησε τρυφερά η Φανή Δρακοπούλου.

“Είναι εξαιρετικά όμορφη η καθημερινότητα με τα δίδυμα. Ειδικά εγώ που έχω αγοράκι και κοριτσάκι, ζω και από τα δύο φύλα αυτή την διαφορετικότητα. Δηλαδή αλλιώς είναι τα αγόρια, αλλιώς είναι τα κορίτσια. Πιο γλυκά τα κορίτσια, διαφορετικά και με άλλα ενδιαφέροντα τα αγόρια. Ζω πάρα πολύ όμορφα”.

“Συμβαίνουν και οι κακές συνεργασίες καμιά φορά. Υπήρχε τραγουδιστής πριν από μένα που έλεγε το δικό μου πρόγραμμα. Όλο το πρόγραμμα μου. Μετά έβγαινα εγώ και έλεγα τα ίδια. Μου ζήτησε όμως μετά συγνώμη αυτό το παιδί. Του είπα πως δεν πειράζει” συμπλήρωσε η Φανή Δρακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις