Σάββατο, 24 Φεβ.
14oC Αθήνα

Φάρμα: «Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας, θα σε βγάλω έξω από το σπίτι»

Φάρμα: «Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας, θα σε βγάλω έξω από το σπίτι»

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Φάρμα όταν ο Γιώργος Τσάμης ασχολήθηκε με το φαγητό αλλά εξόργισε τους συμπαίκτες του, που του ζήτησαν τελικά να μην ξαναπλησιάσει τα πιάτα τους!

Ο Γιώργος Τσάμης κατηγορήθηκε από τον Γιώργο Γιαννακίδη και ο Νίκο Παρλάντζα πως έπιανε τα γεννητικά του όργανα και μετά το φαγητό. Και οι φωνές στη Φάρμα, δεν άργησαν, με τους δυο πρώτους να ξεσπούν.

«Πιάνει τα αυτά του και τώρα… Τον είδες τι κάνει τώρα; Μιλάει, πιάνει τα αυτά του και μετά το φαγητό» είπε αρχικά ο Νίκος Παρλάντζα.

«Αφού είναι μπίχλας! Είναι μπίχλας» τόνισε ο Γιώργος Γιαννακίδης για να φωνάξει στον Γιώργο Τσάμη να μην ακουμπήσει ποτέ ξανά το φαγητό των υπολοίπων.

«Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας με τα χέρια σου! Ακούς τραγουδιστή, ηθοποιέ, τι είσαι; Πιάσε το δικό σου φαγητό με τα χεράκια τα άπλυτα, ότι θες κάνε.

Μην πιάνεις όμως το δικό μας. Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας, το ακούς; Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας! Θα σε βγάλω έξω από το σπίτι! Το φαγητό μας μην το ξαναπιάσεις με τα χέρια σου. Μην ξαναπιάσεις το φαγητό μας με τα χέρια σου».

«Είδα πράγματα στο σπίτι τα οποία δεν αρμόζουν σε ένα παιχνίδι σαν την Φάρμα. Έναν άνθρωπο να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα, να πιάνει το φαγητό από τους άλλους και αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

  

 Έχει ξεπεράσει τα πάντα, δεν έχει ηθικό φραγμό και τα έχει όλα ισιωμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρλάντζας στην κάμερα της Φάρμας.

Media Τελευταίες ειδήσεις