Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Φάρμα: Ο μεγάλος νικητής Γιώργος Γιαννακίδης αποκαλύπτει πώς δήλωσε συμμετοχή – «Έπαθα σοκ»

Φάρμα: Ο μεγάλος νικητής Γιώργος Γιαννακίδης αποκαλύπτει πώς δήλωσε συμμετοχή – «Έπαθα σοκ»

Ο Γιώργος Γιαννακίδης μιλάει για τη μεγάλη του νίκη στη «Φάρμα». «Έλεγα να μη δηλώσω συμμετοχή, η γυναίκα μου επέμενε», αποκάλυψε μετά την επικράτησή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αμέσως μετά τη μεγάλη του νίκη στη «Φάρμα», ο Γιώργος Γιαννακίδης φιλοξενήθηκε στο Breakfast@Star, όπου μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ολοκληρώθηκε. Εξ αρχής που συζήτησα το να πάω στη Φάρμα, στόχος μου ήταν η πρώτη θέση. Εγώ έλεγα να μη δηλώσω, η γυναίκα μου μού είπε ότι πιστεύει πολύ σε μένα», δήλωσε αρχικά ο μεγάλος νικητής.

«Πολλές στιγμές σκέφτηκα ότι η γυναίκα μου θα ήταν με την ψυχή στο στόμα, γιατί υπήρχαν εντάσεις. Όμως, έχουμε υπομονή και επιμονή», συμπλήρωσε.

«Ξαναείδα τη μικρή μου κόρη και μιλούσε κανονικά. Όταν έφυγα για τη Φάρμα, έλεγε μόνο «μαμά», «μπαμπά». Δεν ήξερα τίποτα για την τρίτη εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα να γίνει αυτό με τίποτα. Μου έφεραν και το δωράκι, νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο άλμπουμ και ήταν το τεστ εγκυμοσύνης. Έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννακίδης για τη στιγμή που έμαθε live πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας και πρόσθεσε:

«Δεν κρατιέμαι να πάω στο σπιτάκι μου, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Να κοιμούνται και να κάθομαι με τις ώρες να τους κοιτάζω. Να τους ζω 24 ώρες το 24ωρο, γιατί έχασα πάρα πολλές στιγμές. Ως πατέρας θέλω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στην οικογένειά μου».

«Στη Φάρμα συνεισφέραμε όλοι μαζί, δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του καθενός. Πολλούς τους ένιωσα οικογένεια εκεί μέσα», παραδέχεται σε άλλο σημείο o μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις