Media

Φάρμα: Σοκάρει το ατύχημα της Νάσιας στη δοκιμασία αποχώρησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ακόμα σημαντική γυναικεία μονομαχία είδαμε στο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε από το Star το βράδυ της Πέμπτης.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Νάσια κι η Πηνελόπη αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, ενώ η Πηνελόπη να είναι αυτή που προηγήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας με τα καρφιά, που ταλαιπώρησε πολύ τις διαγωνιζόμενες, τη στιγμή που η Πηνελόπη κάρφωσε το τελευταίο καρφί, από το χέρι της Νάσιας άρχισε να τρέχει πολύ αίμα, με τους διασώστες να τρέχουν να τη βοηθήσουν.

Ο Σπύρος ήταν αυτός που έτρεξε αμέσως να της συμπαρασταθεί, και από τους υπεύθυνους της παραγωγής αποφασίστηκε να μεταφερθεί η παίκτρια εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Οι συμπαίκτες της ήταν σοκαρισμένοι με την εξέλιξη αυτή…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα