Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Φελίσια Τσαλαπάτη: Άμα πάρουμε όσα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε

Φελίσια Τσαλαπάτη: Άμα πάρουμε όσα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε

“Δεν έχουμε ενημερωθεί για το πότε θα ξεκινήσουμε. Δεν ξέρω, τι να πω. Μπορεί αύριο να μας πάρουν και να μας πουν: Ελάτε” δήλωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου και απάντησε για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο και για τα ονόματα που ακούγονται. 

Πιο συγκεκριμένα, η Φελίσια Τσαλαπάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα είδα και γω την Μαριάντα, τον Τριαντάφυλλο, εμένα και τον Φοίβο.

Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Υποψιάζομαι και γω, με το φτωχό μου μυαλό, πως θα είμαστε και πάλι μαζί. Δεν ξέρω κάτι άλλο».

«Απλώς μας είδα εκεί με τα σκαμπό να έχουμε κοινά πλάνα οπότε φαντάζομαι πως μαζί θα είμαστε. Ελπίζω, λόγω του κοινού οπτικοακουστικού υπερθεάματος, ότι θα μας βάλουν και πάλι όλους μαζί.

Άμα πάρουμε όσα πρώτα έχουν ακουστεί για αυτό το πρωινό, ούτε σε τραπέζι στα μπουζούκια θα μπορούμε να πάμε! Είμαστε over! Αν είμαστε πολλοί, το κανάλι έχει αποφασίσει ότι θα είμαστε πολλοί γιατί προφανώς κάτι βρίσκει σε μια παρέα που κάτι έχει ο ένας και κάτι έχει ο άλλος».

«Δεν έχουμε ενημερωθεί για το πότε θα ξεκινήσουμε. Δεν ξέρω, τι να πω. Μπορεί αύριο να μας πάρουν και να μας πουν: Ελάτε.

Μακάρι να είναι και η Ναταλί Κάκκαβα, μακάρι να είναι και η Κατερίνα Στικούδη, μακάρι να είναι και η Μαρία Αντωνά» πρόσθεσε, επίσης, η Φελίσια Τσαλαπάτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις