Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ζήνα Κουτσελίνη: Δεν μπορείς να λες μετά από δέκα χρόνια ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι καταπληκτική

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ζήνα Κουτσελίνη: Δεν μπορείς να λες μετά από δέκα χρόνια ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι καταπληκτική
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

“Τότε προφανώς και δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Εμένα, όμως, το ανάποδο και υπερβολικό, μου βγάζει σαν ένας ρόλος” ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ζήνα Κουτσελίνη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρευρέθηκαν σε κοινό event και ξέχασαν την παλιά τους κόντρα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Star είπε πως αφήνει πίσω ότι έχει γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ότι η τότε κακή στιγμή μεταξύ τους την οδήγησε να βγει μπροστά από τις κάμερες.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα σχολίασε τα όσα είδε και ανέφερε ότι αυτή η κίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη της βγάζει έναν ρόλο.

“Είναι φοβερό ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί της Ζήνας Κουτσελίνη και αγχώθηκε καI χάρηκε ταυτόχρονα όταν είδε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από δέκα χρόνια που δεν μιλούσαν.

Δεν μπορώ να καταλάβω. Πες ότι είχες μία κακή στιγμή στην καριέρα σου γιατί δεν τα βρήκατε με έναν άνθρωπο και δεν ήταν καλές οι συνθήκες. Πώς γίνεται μετά από δέκα χρόνια, όχι απλά να τον συγχωρείς, αλλά να λες ότι χάρις σε εκείνον η καριέρα μου ανοίχτηκε μπροστά στις κάμερες.

Δεν έχει συμβεί στην καριέρα σου να πεις για έναν άνθρωπο για ποιο λόγο μου μίλησε έτσι και με στενοχώρησε;” ρώτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι την Ελεονώρα Μελέτη.

 

“Δεν έχω σχέσεις με ανθρώπους του χώρου μας… Ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τις σχέσεις του με τους ανθρώπους διαφορετικά. Ένιωσα μία αμηχανία. Με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, δεν έχω σχέσεις και πολλά πολλά. Θα είμαι ευγενής.

Αν θέλει κάποιος να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν θα βγω σε καμία περίπτωση να πω ότι τον αγαπώ ή ότι του οφείλω κάτι. Θα αποφύγω να τον χαιρετήσω σε κάποια δημόσια εμφάνιση” απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

“Η Ζήνα είχε βγει παλιότερα και είχε μιλήσει αρνητικά για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα. Ήταν αρχισυντάκτρια στο Σαββατοκύρικο του Alpha και διευθύντρια και μέσα σε μία νύχτα “την έφυγαν”. Τότε προφανώς και δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα.

  

Εμένα, όμως, το ανάποδο και υπερβολικό, μου βγάζει σαν ένας ρόλος. Πώς να το πως αλλιώς; Δεν μπορείς να λες άσπρο δέκα χρόνια και ξαφνικά να λες όχι είναι καταπληκτική” σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις