Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φοίβος Δεληβοριάς: Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες

Φοίβος Δεληβοριάς: Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες

“Μέχρι τα 40 μου έμενε πιο πολύ στις παρέες η πιο κωμική πλευρά μου” εξομολογήθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Φοίβος Δεληβοριάς, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και μίλησε για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ, “Τα νούμερα” καθώς και την σχέση που διατηρεί με το χιούμορ.

“Μέχρι τα 40 μου έμενε πιο πολύ στις παρέες η πιο κωμική πλευρά μου. Δηλαδή στις παρέες έκανα τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Ζάχο Χατζηφωτίου, τον ένας και τον άλλον.

Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες, φάρσες και κάναμε όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό λοιπόν στην Ταράτσα είχα την ευκαιρία να το κάνω με κοινό” τόνισε, αρχικά ο Φοίβος Δεληβοριάς.

“Κάναμε ένα νούμερο πάνω στις Άγριες Μέλισσες όπου ήμουν και ο Δούκας Σεβαστός και ο αστυνόμος Βόσκαρης.

Με διπλό κοστούμι που γυρνούσα. Όλα αυτά θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια προετοιμασία, μια πρόβα για αυτό που ζω τώρα στα Νούμερα”.

“Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη” συμπλήρωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις