Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φοίβος Παπαδάκης: Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα

Φοίβος Παπαδάκης: Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα

“Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική” είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” φιλοξενήθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα Γιώργο Παπαδάκη και την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό γυαλί και στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον”

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ.

Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

Media Τελευταίες ειδήσεις