Κυριακή, 3 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φόνοι στο καμπαναριό – επόμενο επεισόδιο: Η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Φόνοι στο καμπαναριό – επόμενο επεισόδιο: Η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Όλα τα (κωμικά) στοιχεία οδηγούν στην αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Στο 7ο επεισόδιο θα δούμε τον πατέρα Φανούριο (Περικλής Αλμπάνης) να επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τη μονή με στόχο να μάθει το λόγο που η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κι η Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) έχουν βγει απ’ το δρόμο του Κυρίου.

Παράλληλα το σκοτεινό παρελθόν μιας απ’ τις μοναχές έρχεται στο φως και σοκάρει τις υπόλοιπες. Παρακολουθώντας τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης), Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), φτάνουν στα ίχνη ενός νέου υπόπτου που θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του Πέτρου.

Λίγο αργότερα η μονή της Αγίας Θεοδούλης γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των μοναχών.

  

Οι «Φόνοι Στο Καμπαναριό» είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Αύριο και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!

Media Τελευταίες ειδήσεις