Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτεινή Πετρογιάννη: Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Φωτεινή Πετρογιάννη: Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

“Θα παραμείνω στο Πρωινό” αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 “πρόδωσε” η Φωτεινή Πετρόγιαννη μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

“Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 οπότε θα παραμείνω στο πρωινό και θα είμαι στην ίδια θέση που είμαι και σήμερα. Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που είναι ήρεμοι φέτος, θα κάνω ένα ήσυχο καλοκαίρι και από τον Σεπτέμβριο θα είμαι και πάλι στην ίδια εκπομπή” σημείωσε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

“Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρξουν αλλαγές στο Πρωινό τη νέα χρονιά και η αλήθεια είναι ότι… και να ήξερα, δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτή που θα το πω. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει για καλό πιστεύω οπότε περιμένω και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές που ίσως γίνουν ή ίσως δεν γίνουν κιόλας”.

“Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση για τη συνέντευξη με τον Θοδωρή Μαραντίνη γιατί ο Γιώργος έκανε την συνέντευξη. Για μένα την έκανε εξαιρετικά όπως κάνει όλες τις συνεντεύξεις. Εάν δεν ήθελε ο Θοδωρής Μαραντίνης να πει κάποια πράγματα, δεν θα τα έλεγε.

Ένιωθε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο και αυτό έκανε. Από εκεί και πέρα δεν θα κρίνω εγώ ούτε τον Θοδωρή ούτε τίποτα άλλο” συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη στις δηλώσεις της.

Media Τελευταίες ειδήσεις