Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρόσω Ράλλη: O Ρήγας μού έφερε το Ντόλτσε Βίτα και δεν μου είχε αρέσει

Φρόσω Ράλλη: O Ρήγας μού έφερε το Ντόλτσε Βίτα και δεν μου είχε αρέσει

Όσα αποκάλυψε η Φρόσω Ράλλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην τηλεοπτική της διαδρομή από το ρόλο του παραγωγού αλλά και τις λάθος της κινήσεις αναφέρθηκε, με ειλικρίνεια, η Φρόσω Ράλλη μιλώντας στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και το Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Η πρώτη δική μου δουλειά ήταν οι Απαράδεκτοι. Πριν βγει στον αέρα δεν μου άρεσε τίποτα. Δηλαδή το έβλεπα και έλεγα «Θεέ μου, θα το δει ο κόσμος;» γιατί ήμασταν κάποιοι τρελοί οι οποίοι… το πως έβγαιναν οι Απαράδεκτοι ήταν ένα πανηγύρι!

Και ντρεπόμουν και έλεγα «Θέε μου, θα αποτύχουμε», «χάλια» και παίζει το πρώτο επεισόδιο χωρίς να με πάρει κανένας τηλέφωνο. «Τραγωδία, καταστραφήκαμε, αίσχος» λέω. μετά από δυο τρεις φορές, όμως, έγινε χαμός» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Φρόσω Ράλλη

«Καταρχάς όταν έχεις τον Βλάσση μέσα φτάνεο για να πανηγυρίζεις όλη μέρα! Στο εορταστικό που κάναμε δηλαδή στους Απαράδεκτους υπήρχε μια μέρα που γυρίζαμε μια σκηνή και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε. Ήταν πραγματικό πανηγύρι».

«Άπειρες λάθος κινήσεις έχω κάνει! Ποιος δεν έχει κάνει λάθος κινήσεις; Και λάθος κινήσεις και λάθος εκτιμήσεις, βεβαίως.

Θυμάμαι πως μου είχε φέρει ο Αλέξανδρος Ρήγας το Ντόλτσε Βίτα και δεν μου είχε αρέσει. Λάθος κίνηση γιατί ήταν μια υπέροχη σειρά» πρόσθεσε ακόμα η Φρόσω Ράλλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης

Media Τελευταίες ειδήσεις