Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Game Of Thrones: Κανείς δεν έχει μαντέψει το τέλος! Οι αποκαλύψεις του Τζέιμι Λάνιστερ

Game Of Thrones: Κανείς δεν έχει μαντέψει το τέλος! Οι αποκαλύψεις του Τζέιμι Λάνιστερ

Ο Τζείμι Λάνιστερ, κατά κόσμον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για το Game of Thrones και το τέλος της σειράς.

Αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones έκανε ο Τζέιμι Λάνιστερ στο show που παρουσιάζει ο Jimmy Kimmel. Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, γνωστός ως Τζέιμι Λάνιστερ, αποκάλυψε ότι το τέλος της σειράς είναι απλά… “ΤΕΛΕΙΟ”, και όπως μάλιστα τόνισε δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα τα… spoiler που κυκλοφορούν σχετικά με το τέλος της σειράς.

«Δεν έχω διαβάσει ποτέ δημοσίευμα, στο οποίο να έχει γραφτεί το τέλος της σειράς. Όταν το διάβασα για πρώτη φορά, έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έγραψα μάλιστα στους Νταν και Ντέιβιντ, τους δύο δημιουργούς της σειράς, ότι πραγματικά δεν ξέρω πώς το καταφέρνουν, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο τρόπο για να κλείσει η σειρά», είπε.

Για την ακρίβεια δεν… τόλμησε να αποκαλύψεις τίποτα άλλο για το τέλος της θρυλικής σειράς, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή να του εκμαιεύσει κάποιο στοιχείο. Αυτό όμως που κατάφερε ο Βαλντάου ήταν να συσκοτίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο γύρω από το φινάλε της σειράς, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές.  Αυτή η εμφάνιση του Τζέιμι Λάνιστερ ήταν και η αφορμή για έναν νέο γύρο “αποκαλύψεων” από θαυμαστές για το τέλος της σειράς, και η αγωνία για εκατομμύρια θερατές… χτυπάει κόκκινο.

Media Τελευταίες ειδήσεις