Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

«Γάμος αλά ελληνικά 3»: Αρχίζουν τα γυρίσματα στη Ραφήνα – Επέλεξε τα σημεία η Νία Βαρντάλος

«Γάμος αλά ελληνικά 3»: Αρχίζουν τα γυρίσματα στη Ραφήνα – Επέλεξε τα σημεία η Νία Βαρντάλος

Στην κεντρική παραλία και στο λιμάνι της Ραφήνας αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Η γνωστή Ελληνοκαναδή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Νία Βαρντάλος βρέθηκε ήδη τουλάχιστον δύο φορές στη Ραφήνα, όπου μαζί με το κινηματογραφικό συνεργείο επέλεξαν τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας όπως γράφει το irafina.gr.

Αυτά θα είναι κοντά στο “Τζιτζίκι” στην κεντρική πλαζ και εντός του λιμένα. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας έλαβε δύο αποφάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα που “προδίδουν” την έναρξη των κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Η πρώτη αφορά τον καθορισμό του οικονομικού ανταλλάγματος για την χρήση της χερσαίας ζώνης σε Ραφήνα αλλά και στην Αγία Μαρίνα με σκοπό τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσει και video clip, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ την ώρα με ελάχιστο χρονικό διάστημα χρήσεις τις 3 ώρες

Η δεύτερη αφορά την έγκριση ποσού για τον καθαρισμό τμήματος της κεντρικής πλαζ λόγω της ανάγκης κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Media Τελευταίες ειδήσεις