Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γέμισε ασφυκτικά το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου

Γέμισε ασφυκτικά το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου

Ξεκίνησε… και μείνανε μονάχοι! Αυτό συνέβη χθες βράδυ που ο Λάκης Λαζόπουλος άνοιξε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του αφού οι τηλεθεατές… στριμώχτηκαν για να μπουν σε αυτό ενώ στα υπόλοιπα κανάλια υπήρχε… ερημιά.

Ο Λαζόπουλος συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές στον ALPHA σημειώνοντας 46,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν ποσοστά πάνω από το 50% αρκετές φορές κατά την ώρα προβολής της εκπομπής.

Το θέατρο «Βέμπο» όπου στήθηκε και πάλι το «Τσαντίρι» γέμισε κόσμο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν εκεί με την ελπίδα ότι θα μπουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν αφού ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με όσους είχαν προνοήσει να κλείσουν θέση.

Σε όλους όσοι παρακολούθησαν από κοντά τη σατιρική εκπομπή αλλά και σε όλους αυτούς που την παρακολούθησαν από τη συχνότητα του ALPHA ο Λάκης Λαζόπουλος προσέφερε δύο ώρες με πολύ γέλιο εξαπολύοντας με τον περίτεχνο τρόπο του τα… βέλη της σάτιράς του δικαιολογώντας για ακόμα μία φορά γιατί το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε