Παρασκευή, 1 Μαρ.
11oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λίγες είναι οι σειρές που πρωτοτύπησαν

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λίγες είναι οι σειρές που πρωτοτύπησαν

«Με το Καφέ της Χαράς είχαμε αντιδράσεις τότε», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα τηλεοπτικά σίριαλ, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν αντιδράσεις όταν ετοίμαζαν το Καφέ της Χαράς.

«Φυσικά και πλήττονται οι ηθοποιοί, καθώς δεσμεύεις μια ολόκληρη χρονιά και δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά όλο το χρόνο.

Ξαφνικά, αν δεν πάει καλά το σίριαλ, το βάζουν πρωινή ώρα και μετά το κόβουν εντελώς. Δεν έχουμε ένα μέτρο, αυτό είναι το πρόβλημα.

Γίνεται ένα σίριαλ επιτυχία, σαν τις Άγριες Μέλισσες, και την επόμενη χρονιά θα γίνουν 3-4 που πάνε να πετύχουν τον ίδιο πράγμα. Έχουν έλλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας. Λίγες είναι οι σειρές που πρωτοτύπησαν», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε στη συνέχεια: «Με το Καφέ της Χαράς είχαμε αντιδράσεις τότε. Έλεγαν “ποιον ενδιαφέρει μια σειρά σε χωριό;”, όταν είχαν μάθει στα σαλόνια. Μετά ήρθε το Παρά Πέντε και έλεγαν πώς θα πετύχει μια σειρά χωρίς ερωτική ιστορία.

Και πέτυχαν και τα δύο. Δεν έχουν φαντασία οι άνθρωποι που αποφασίζουν και ρυθμίζουν τα προγράμματα στα κανάλια. Ότι είναι καλό έχει απήχηση στο κοινό. Αυτό δείχνει η ιστορία».

Media Τελευταίες ειδήσεις