Παρασκευή, 1 Μαρ.
11oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά

“Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός” δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς αλλά και την προβληματική συνεργασία που είχε με σκηνοθέτη. 

«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. . Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Κλείνοντας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα».

Media Τελευταίες ειδήσεις