Τετάρτη, 21 Φεβ.
13oC Αθήνα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, τον οποίο «κυνηγά» ακόμη ο ρόλος του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς».

«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σήμερα (27.12.2022) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Και ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ήταν πως κάποτε, μια εταιρία, του είχε κόψει τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας (όπως ήταν το όνομα του ρόλου του στο «Καφέ της Χαράς») και όχι στο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;”. Και μου είπαν “μας συγχωρείτε” κλπ».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε πως «δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα.

Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος.

   

Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος.

Και καμιά φορά πέφτουν και στην πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Media Τελευταίες ειδήσεις