Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γη της ελιάς – Spoiler: Αυτό τον ρόλο θα κάνει η Ελπίδα

Γη της ελιάς – Spoiler: Αυτό τον ρόλο θα κάνει η Ελπίδα

Η σειρά «Γη της ελιάς» είναι δίχως αμφιβολία μία από τις σειρές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν που τελείωσε.

Εντυπωσιακό ήταν και το φινάλε με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και μεγάλη απήχηση στο Twitter.

Το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της σειράς καθήλωσε το φανατικό της κοινό με την κορύφωση των ιστοριών της και σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 33,5% στο σύνολο του κοινού και 23,9% στο δυναμικό 18-54.

Στον επόμενο κύκλο της αγαπημένης σειράς, όμως, θα συμμετάσχει και η Ελπίδα.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελπίδα να υποδύεται τον εφιάλτης της Αθηνάς, δηλαδή μια «κακιά» δεσμοφύλακα.

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό «TiVi Σίριαλ», η Ελπίδα θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα.

Η Αθηνά συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τον φόνο του Δημήτρη μέχρι να γίνει η δίκη της. Η Ελπίδα ως ισοβίτισσα θα έρθει κοντά με την Αθηνά όσο θα είναι φυλακισμένη, θα τη στηρίζει και θα την βοηθάει στα άσχημα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, και η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Παράλληλα ένας άλλος κίνδυνος ελλοχεύει για την Αθηνά καθώς στη Μάνη κάνει την εμφάνισή της η αδελφή του Δημήτρη η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά.

Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα χρήματα της Αθηνάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις