Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» που θα προβληθούν από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σχέσεις μετ’ εμποδίων, εκβιασμοί και απειλές, ζωές σε κίνδυνο.

Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 20 (Τετάρτη 18 Οκτωβρίου)

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ».

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της.

Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 21 (Πέμπτη 19 Οκτωβρίου)

Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχθηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok.

Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι τής Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους.

Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 22 (Παρασκευή 20 Οκτωβρίου)

Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για παίξουν χαρτιά.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια. Ωστόσο, τους τυλίγουν οι τύψεις αλλά και το άγχος της επαγγελματικής τους σχέσης.

Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Γιώργος Αναγιωτός

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS.

Media Τελευταίες ειδήσεις