Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο

Απρόσμενες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές ταράζουν τους ήρωες της παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 30 Μαρτίου και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 21:00.  Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 141 (Πέμπτη 30 Μαρτίου)

Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά.

Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της.

Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 142 (Παρασκευή 31 Μαρτίου)

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια.

Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.

Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις