Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά βλέπει τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά βλέπει τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται με ανατρεπτικές εξελίξεις. Όσα θα δούμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 21:00…

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 52 (Τετάρτη 23 Νοεμβρίου)

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μάνου.

Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο. Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, ο οποίος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος.

Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί. Η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 53 (Πέμπτη 24 Νοεμβρίου)

Η Αθηνά εκνευρίζεται πολύ με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα, η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι, και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Η Ισμήνη κάνει μπάτσελορ στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης η οποία δεν έχει καλεστεί.

Στο πάρτυ η Δήμητρα βάζει την ξανθιά περούκα και χορεύει για μία ακόμη φορά ως «Ράινα». Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη. To μυαλό του είναι συνεχώς στον Σωκράτη, ο οποίος πολιορκεί συνεχώς τη μικρή Αγγελική.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα
Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Media Τελευταίες ειδήσεις