Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» που θα προβληθούν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με το έντονο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών της, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 81 (Τετάρτη 18 Ιανουαρίου)

Ο Κίμωνας, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι΄ αυτό τον λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία.

Η Μυρτάλη ζητά από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα. Στο μεταξύ, οι ισορροπίες στη σχέση Μυρτάλης και Αλέξη φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι.

Ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Δημοσθένη, ενώ η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Ο Κίμωνας, μετανιωμένος, επιστρέφει στη Μάνη και δηλώνει με οργή στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά στις παράνομες δραστηριότητές του.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 82 (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου)

Η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να τη δει στη φυλακή, την συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του. Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες, αδιαφορώντας για τη δίαιτα. Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από τη Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο κι αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντρέας Γεωργίου και το σενάριο η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη.

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

ριότητές του. Η Μυρτάλη αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να τα χάσει όλα.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 15 έως και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 21:00…

Media Τελευταίες ειδήσεις