Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Εύα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Εύα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς» έρχεται επέστρεψε με συγκλονιστικά επεισόδια. Τι θα δούμε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 21:00.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 17 + 18 (Πέμπτη 6 Οκτωβρίου)

Η ζήλεια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στεναχωρεί τον Ισίδωρο. Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως είδε τον Κουράκο να μιλά με την Ευτυχία.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει. Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του Εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους. Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και παλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 19 + 20 (Παρασκευή 7 Οκτωβρίου)

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης. Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως οι κινήσεις του φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μία σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία. Η Ιουλία ρωτά τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα.

Η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας. Εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και, σε μία νυχτερινή της έξοδο, γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του.

Ο Χρήστος είναι ακόμα απών απόστη σχέση του με τη Μυρτάλη, ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο πόσο τη λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμία στον Φίλιππο και ζητά τη γνώμη του. Στο μεταξύ, η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα.

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με τον Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις