Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη, λίγο πριν την επέμβαση του πατέρα της, ανακαλύπτει τον δότη

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη, λίγο πριν την επέμβαση του πατέρα της, ανακαλύπτει τον δότη

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η γη της ελιάς», από την Τρίτη 2 Μαϊου έως την Παρασκευή 5 Μαϊου στις 21:00.

Η συγκίνηση κορυφώνεται, ενώ οι ανατρεπτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Η Θεοδώρα πιάνει δουλειά στο ελαιοτριβείο και η Άννα με την Ευτυχία προσπαθούν να τη βοηθήσουν.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 162 (Τρίτη 2 Μαΐου)

Η απερισκεψία της Ασπασίας θα στοιχίσει ακριβά στην Ιουλία, καθώς ο Στάθης γυρίζει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις. Η Ιουλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως ο Στάθης θεωρεί πως η πράξη της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο που τον αποκαλεί προικοθήρα.

Το ζευγάρι μαλώνει και ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν. Ο Λυκούργος μεταφέρεται στην πανεπιστημιακό νοσοκομείο, με τη Χάιδω και την Ισμήνη συνεχώς στο πλευρό του.

Η Θεοδώρα πιάνει δουλειά στο ελαιοτριβείο και η Άννα με την Ευτυχία προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος στο σπίτι της Μαρίας προβληματίζει την Αθηνά, η οποία ανακαλύπτει διάφορα για τη μητέρα της.

Η Μαρίνα παλεύει με νύχια και με δόντια να αλλάξει γνώμη στη Μυρτάλη και να μη φύγει. Η Ισμήνη, λίγο πριν την επέμβαση του πατέρα της, ανακαλύπτει τον δότη.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 163 (Τετάρτη 3 Μαΐου)

Τα νέα για τον δότη ταξιδεύουν γρήγορα και όλοι πλέον γνωρίζουν την ταυτότητά του εκτός από τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης βάζει δυο άνδρες να παρακολουθούν τον Ορέστη, υποπτευόμενος πως λέει ψέματα.

Η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό του Στάθη με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πού να μείνει. Η Αρετή μαθαίνει πως ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Μεγάλη ένταση επικρατεί στο Σούνιο, καθώς η Μαρία συμπεριφέρεται περίεργα και η Αθηνά δείχνει να ενοχλείται. Η Ιουλία λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί από τον Στάθη και θέλει να χωρίσουν οριστικά. Το χειρουργείο του Λυκούργου τελειώνει μετά από πολλές ώρες.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 164 (Πέμπτη 4 Μαΐου)

Ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας. Ο Ισίδωρος, αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της με τον Κουράκο.

Ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δημοσθένη να τον παρακολουθούν συνεχώς. Όταν τους αντιλαμβάνεται, προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά στριμώχνεται σε παγίδα θανάτου.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 165 (Παρασκευή 5 Μαΐου)

Ο Ορέστης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε στον Κουράκο, ο οποίος δεσμεύεται να το ερευνήσει. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, καταριέται που η απόπειρα απέτυχε και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τον Ορέστη.

Η Ισμήνη νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον δότη… Ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν σχέδια για το μωρό που έρχεται, ενώ η μικρή Αγγελική δεν χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει. Η Μυρτάλη εξοργίζει τον Αλέξη με τη συμπεριφορά της κι εκείνος, για πρώτη φορά, σηκώνει χέρι πάνω της.

Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία. Η Μαργαρίτα αρχίζει να συνηθίζει την παρουσία της Θεοδώρας στο σπίτι της και νιώθει όμορφα που έχει κάποιον να φροντίζει.

Ο Λυκούργος έχει πλέον αναρρώσει και επιστρέφει στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι του δότη.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις