Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς». Όσα θα δούμε από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 21:00…

Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 189 (Τετάρτη 7 Ιουνίου)

Η Αρετή, αφού επιτίθεται λεκτικά στον Στάθη, μετά από την παρέμβαση της Βασιλικής, δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία, αλλά εκείνη δεν δέχεται κουβέντα.

Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 190 (Πέμπτη 8 Ιουνίου)

Ο Στράτος κάνει φιλική προσέγγιση στην Ειρήνη, αλλά εκείνη του επιτίθεται. Η Αρετή βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα τον Στάθη, του ρίχνει χάπι στο ποτό και ξαπλώνει δίπλα του, λέγοντάς του το επόμενο πρωί ότι έκαναν έρωτα.

Παράλληλα, βγάζει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες και δείχνει τα «πειστήρια» στην Ασπασία. Στο μεταξύ, η Αντωνία πηγαίνει στην Αθήνα για να πουλήσει το οικόπεδό της. Ο Φίλιππος πηγαίνει στον στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια.

Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία, την παλιά του γραμματέα και της ζητά να εργαστεί πάλι για εκείνον. Ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας) κάνει ραντεβού με τον Μάνο και πιάνει δουλειά ως επιστάτης. Η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στάθη.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 191 (Παρασκευή 9 Ιουνίου)

Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούργιο φίλο, τον Παρασκευά.

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα.

Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του. Ο Κουράκος αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις