Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η σύλληψη της Κατερίνας αναστατώνει την Αρεόπολη

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η σύλληψη της Κατερίνας αναστατώνει την Αρεόπολη

Η είδηση του θανάτου του Ιάκωβου συνταράσσει όλη την οικογένεια Βρεττάκου και φέρνει ντόμινο εξελίξεων στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Όσα θα δούμε στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», από την Κυριακή 23 έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 21:00:

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 30 (Κυριακή 23 Οκτωβρίου)

Η προκλητική στάση της Μυρτάλης στο ελαιοτριβείο, γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή από τους Βρεττάκους οι οποίοι, για μία ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Προσπαθεί να τη νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρία τους, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Στο μεταξύ, όλοι στην Αρεόπολη είναι αναστατωμένοι με την απάτη της Κατερίνας, καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί. Ο Δημοσθένης, σε έξαλλη κατάσταση, ζητά από τη Χάιδω να του επιστρέψει η ίδια τα χρήματα που έδωσε για τον έρανο, ενώ συγχρόνως κατηγορεί και την Ασπασία που τον παρέσυρε.

Η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη στη τηλεόραση γι’ αυτή την υπόθεση. Μια μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μια πολύ δυσάρεστη είδηση, την οποία εκείνος πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει στους Βρεττάκους.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 31 (Δευτέρα 24 Οκτωβρίου)

Ο θάνατος του Ιάκωβου συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου αλλά και τους αγαπημένους του φίλους. Ο Λυκούργος δίνει από ένα γράμμα στον Ισίδωρο, τον Μάνο και την Ιουλία, με τις τελευταίες επιθυμίες του Ιάκωβου και την ευχή του να σκορπιστεί η τέφρα του στην Καρδαμύλη.

Η περιουσία του περνά στα χέρια της Ιουλίας, η οποία είναι απαρηγόρητη από τον χαμό του αδελφού της. Ο Λυκούργος παραδίδει ένα γράμμα και στην Αθηνά που συγκλονίζεται με τα νέα και τον αποχαιρετισμό του. Η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν.

Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff. Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη, όμως η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άνδρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 32 (Τρίτη 25 Οκτωβρίου)

Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και τη ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο απόηχος του πένθους για τον Ιάκωβο, βρίσκει την Ιουλία συντετριμμένη, ο Κουράκος όμως αδυνατεί να της σταθεί. Η Χάιδω προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία προκειμένου να πλησιάσει τον Λυκούργο και να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη συντροφιά της.

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 33 (Πέμπτη 27 Οκτωβρίου)

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ΄ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία κάνει κάποιες κινήσεις για τη διαχείριση της περιουσίας του Ιάκωβου και παίρνει μία απόφαση, η οποία θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου.

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου.

Με τον Νίκο Γαλανό.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι: 
Στέλα Φυρογένη 
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 
Guest star, Μάρω Κοντού.

Media Τελευταίες ειδήσεις